Prijava korisnika  HR EN  
   
 
 
 
 
     
 
 
Ponuda
O nama
Restoran
Menu karta
Vinska karta
Pro Shop
Škola golfa
Gradsko igralište
Natjecateljsko igralište
Poslovni korisnici
Kalendar turnira
Novosti i obavijesti
Restoran
 
fiogf49gjkf0d

Doživite nezaboravne trenutke uz vrhunsku hranu i ugođaj zbog kojih ćete se osjećati kao kod kuće.

U toplu i neformalnu ambijentu restorana s ponudom različitih jela, od zagrebačkih specijaliteta do raznih hrvatskih specijaliteta uz domaće slastice za koje jednostavno morate ostaviti mjesta, naši gosti svakodnevno uživaju u potpunom gurmanskom užitku za sva čula.

Našu kulinarsku priču savršeno zaokružuje vinska karta sa 40-tak etiketa ponajboljih vina iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Francuske, Španjolske kao i vina Novog svijeta. Desetak vina raznih sorti poslužuje se i na čaše.

Šank restorana preuređena je nekadašnja recepcija hotela Esplanade prije njena renoviranja, a preuzeli smo ga u spomen staroj "zagrebačkoj dami" u kojoj je bilo sjedište osnivanja prvog zagrebačkog golf kluba.

Na prostanoj terasi s pogledom na natjecateljsko golf igralište i Medvednicu provedite trenutke opuštanja, druženja s prijateljima ali i organizaciji različitih tematskih proslava. Terasa se lako može pretvoriti u poprište kakve vesele zabave postavljanjem pozornice, organiziranjem žive glazbe ili plesne večeri.