Prijava korisnika  HR EN  
   
 
 
 
 
     
 
 
Ponuda
O nama
Kontakt
Lokacija
Kako do nas
Restoran
Pro Shop
Škola golfa
Gradsko igralište
Natjecateljsko igralište
Poslovni korisnici
Kalendar turnira
Novosti i obavijesti
O nama
 
fiogf49gjkf0d

Trgovačko društvo Golf & Country Club Zagreb osnovano je prije deset godina s ciljem otvaranja igrališta za golf u Zagrebu. Želja nam je bila vratiti golf Zagrebu i Zagreb golfu. 2004 godine završili smo prvi dio našeg projekta. Čim je jedna želja ispunjena, pojavile su se nove, veće. Nadahnuće je proizašlo iz sporta koji je puno više od toga. Onima koji teže životu u skladu s prirodom, daleko od gradske vreve, a opet nadomak centra grada u sigurnom okruženju i uz vrhunsku uslugu nudimo ugostiteljske i razne sportske sadržaje s golf ponudom.
U nastavku Vam predstavljamo projekt za pojedince koji traže više i bolje - uvijek!

Dobrodošli u oazu prirode, golfa i druženja

Igralište za golf, Golf & Country Cluba Zagreb sagrađeno je u prostoru nekad devastirane prirode, u blizini rijeke Save. Lokacija nadomak središta Zagreba omogućuje jednostavan i brz pristup ovom mjestu kultivirane prirode, druženja, sporta i aktivnog odmora. To je mjesto za bavljenje sportskim aktivnostima, ali nudi i mogućnost uspostavljanja vrijednih kontakata. Ladanjski ugođaj klupskih prostorija  idealno je okruženje za ugodno druženje s prijateljima, kolegama ili partnerima i održavanje kontakata kroz različite kulturne, zabavne i informativne događaje.

U Golf & Country Clubu Zagreb njegujemo potrebu za zaštitom prirode kroz aktivnu brigu o okolišu i  prema pretpostavkama održivog razvoja. Uz stalnu brigu o okolišu uvodimo konkretne ekološke akcije, poput Centra za reintrodukciju ptica što pridonosi ukupnoj vrijednosti ovog područja. Ideja projekta je da se u suradnji s Hrvatskim ornitološkim društvom i Zavodom za ornitologiju HAZU-a, osnuje centar osposobljen za brigu o ponovnom naseljavanju ptica koje su na ovom području nekad boravile, uz izgradnju jezera, barica, otočića i skrovišta gdje će se ptice moći nesmetano naseliti. Uz to, ostvarili smo suradnju s lovačkim društvom Sokol Stupnik radi očuvanja zdravlja i sigurnosti divljači koja se naselila na ovom širem području.

Želja nam je da Vaš dan u Golf & Country Clubu Zagreb bude proveden u ugodnoj atmosferi sporta, druženja i relaksacije, ispunjen zadovoljstvom, našom uslugom i ponuđenim sadržajima.  
 
Misija i vizija Golf & Country Cluba Zagreb

Naša je misija popularizirati i unaprijediti golf u Hrvatskoj ne samo kao rekreacijski, već kao pravi natjecateljski sport. Želimo stvoriti ugodnu atmosferu u oazi prirode, druženja, sporta i aktivnog odmora povezanog s golfom. Članovima, korisnicima i poslovnim partnerima pružamo zadovoljstvo, sigurnost i pozitivno ozračje uz stalni rad na prepoznavanju njihovih želja kako bismo bili još bolji. 
Naša je vizija postići model izvrsnosti u poslovanju te stvoriti sportski i gospodarski objekt koji će postaviti standarde i za buduća golf igrališta.


GOLF & COUNTRY CLUB ZAGREB d.o.o.
Jadranska avenija 6
10020 Zagreb
Hrvatska

tel: +385 1 653 11 77
fax: + 385 1 653 00 85
mailto:gcczagreb@gcczagreb.hr