Prijava korisnika  HR EN  
   
 
 
 
 
     
 
Golf i ladanjski klub Zagreb 1995
 

Klub je osnovan 1995 godine od strane desetak golf entuzijasta. Od tada klub radi na promicanju golfa u Hrvatskoj, a članovi našeg kluba sudjeluju na raznim natjecanjima na kojima ostvaruju odlične rezultate. Danas klub broji oko 500 članova- od juniorskog do individualnog i obiteljskog.

 

Klub svoje djelovanje usmjerava na razvoj sporta među juniorima kako bi razvili novu generaciju Hrvatskih golfera. U suradnji s profesionalnim golf učiteljem, Stuartom Callanom osmišljen je i razvijen program škole golfa za juniore. Danas u golf akademije radi četiri profesionalna golf učitelja.

 

Golf i ladanjski klub ZAGREB 1995 prvi je golf klub u Hrvatskoj koji ima svoje matično golf igralište s 9 polja, prostrano vježbalište i klupsku kuću. 22.9.2008.g. otvoreno je prvih 9 polja natjecateljskog golf igrališta s 18 polja, dok je 15. travnja 2009.g.uz prigodni turnir za vjerne članove GLKZ 95 otvoreno svih 18 polja igrališta. Golf igralište nudi mnoge pogodnosti za članove kluba, od popusta na uslugu, do raznih prioriteta prilikom korištenja usluga.

 

Golf i ladanjski klub ZAGREB 1995 nudi 6 kategorija članstva: Individualno članstvo, Obiteljsko članstvo, Sportsko članstvo (za juniore do 21 godine), Korporacijsko članstvo, WIN članstvo i Diplomatsko članstvo.


Više o radu kluba, članovima i događanjima u klubu saznajte na klupskim web stranicama www.glkzagreb95.hr